André Rieu 2020/2021

Zeer Gewaardeerde Gast,

Allereerst hopen wij dat u allen in goede gezondheid verkeert.

Zoals u wellicht vernomen heeft is bepaald vanuit overheid dat er vanwege de Corona Crisis tot 1 September 2020 geen grootschalige evenementen mogen plaatsvinden.

Hieronder vallen ook de concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

Het goede nieuws is uiteraard dat deze in 2021 wel zullen plaatsvinden en dat u wanneer u in het bezit bent van een ticket u dan verzekerd bent deze mooie concerten te mogen bijwonen. Bewaart u de huidige kaarten goed, dit zijn de entrebewijzen voor volgend jaar.

Wij hopen op uw begrip en mocht u nog verdere vragen hebben dan verwijzen wij u graag naar de website: op http://vrijthofmaastricht.nl/faq

Hier kunt u ook vinden wat te doen mocht u onverhoopt die datum het concert niet kunnen bijwonen. Bewaart u uw kaarten goed, deze hebben wij eventueel nodig.

Helaas is het voor ons niet mogelijk de datum om te boeken naar een andere dag. Uiteraard hopen wij  het volgende jaar weer een onvergetelijke dag er van te maken voor u.

Beschikbare arrangementen 2021:

Zondag 11 juli 2021: 4 kaarten
Overige concertdagen in 2021: Uitverkocht

Onderstaand een bericht van André Rieu:

“Op dit moment raakt Corona ons hele leven. Onze grootste zorg is de veiligheid en het welzijn van onze geliefde fans, muzikanten, team en publiek, allemaal onderdeel van de grote "André-Rieu-Familie".

Tot onze grote spijt moeten wij u vandaag mededelen, dat onze traditionele openluchtconcerten op het Vrijthof in Maastricht op voorschrift van de Nederlandse regering niet mogen plaatsvinden in juli 2020.

Voor velen is dit nieuws hartverscheurend - en ook voor ons is het erg moeilijk deze beslissing te moeten accepteren. Sinds 2005 zijn mijn orkest en ik er zo trots op, dat we bezoekers van over de hele wereld tijdens meer dan 100 concerten in mijn mooie woonplaats Maastricht mochten verwelkomen. Vorig jaar nog kwamen er 150.000 fans uit 90 verschillende landen, om samen met ons onvergetelijke avonden vol muziek en plezier te beleven.

Ook al kunnen we deze zomer niet bij elkaar zijn, we blijven optimistisch dat de situatie binnenkort zal verbeteren. We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om al onze concerten opnieuw in te plannen, omdat we u iets fijns willen geven om naar uit te kijken.

Wat het Vrijthof betreft, blijven alle tickets en terrasarrangementen geldig voor onze openluchtconcerten in juli 2021. Kijk op http://vrijthofmaastricht.nl/faq voor meer informatie, data en antwoorden op uw vragen.

Ik weet dat we allemaal erg bezorgd zijn over de impact die Corona heeft op onze dierbaren en op ons dagelijks leven. Het Johann Strauss Orkest en ik sturen u onze allerbeste wensen. We kunnen niet wachten tot we de muziek, de gezelligheid en het plezier weer met jullie kunnen delen! „The Waltz Must Go On“ - en dat gaat ook gebeuren!

Blijf gezond, lieve groeten, uw

André Rieu”