André Rieu 2020

Dit jaarlijks terugkerend evenement is uniek in zijn soort. Nooit eerder diende het hele Vrijthof als concertpodium. U kunt daar vanaf ons terras van genieten. In ons arrangement bieden wij u een prachtig diner voorafgaand aan het concert, om vervolgens te genieten van een geweldige show en uiteraard prachtige muziek van de vioolvirtuoos. Uiteraard dit alles onder genot van een heerlijk drankje aan tafel.

U kunt uw reserveringsverzoek of eventueel andere vragen richten aan [email protected] . Slechts als u van ons een bevestiging ontvangt kunt u zeker zijn van uw aangevraagde tickets.

Beschikbare terrasarrangementen Grand Café D'n Ingel à 99,50 euro:

2, 3, 4 en 5 juli UITVERKOCHT! 

9, 10, 11 en 12  juli UITVERKOCHT!

16,17,18 en 19 juli UITVERKOCHT!

Voor bezoekers van het concert op het plein hebben wij tevens een Pré- concert diner in onze stijlkamer op de 1e etage beschikbaar. Daar serveren wij een heerlijk drie-gangen menu voor u. Reserveren kan alleen om 17u00 en het diner eindigt rond 19u15 zodat u vervolgens het concert op het plein kan bijwonen.

Het André Rieu ABC

A

Aanvang: U wordt verwacht om rond 18.15 te verzamelen aan de toegangshekken rondom het Vrijthof (Statenstraat, bredestraat, en Helmstraat.) Rond 18.30 gaan deze hekken open. op vertoon van toegangskaart terrasarrangement word u toegelaten tot het Vrijthof. U wordt geacht om zsm doch uiterlijk voor 19.00 aanwezig te zijn op het terras van Grand Café D'n Ingel.

Allergieën: Indien u allergieën en of bepaalde dieetwensen heeft dient u deze op voorhand bij ons kenbaar te maken, slechts alleen dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Afhalen kaarten: U ontvangt van ons per mail bericht als u , tegen betaling, uw kaarten in ons Grand café kunt komen ophalen. Let op , er is een termijn gesteld in deze mail waarbinnen u geacht wordt ze op te halen. Wij zullen of kunnen anders zonder tegenbericht, na het verstrijken van deze termijn, de kaarten doorverkopen.

annuleren: Indien u voor het afhalen van uw Rieu-kaarten wenst te annuleren dan stellen wij het op prijs als u dit via [email protected] aan ons kenbaar maakt.Wij zullen uw kaarten dan per direct weer in de verkoop plaatsen. Na betaling en afhalen kaarten zullen wij de kaarten niet meer retour nemen ! U bent wel gerechtigd de kaarten dan door te geven /verkopen aan bekenden en/of geïnteresseerden. Wij zouden het prettig vinden als u ons van het eventuele doorverkopen op de hoogte brengt, daar wij alles op naam verkopen.

B

Betalen: zodra u onze mail heeft ontvangen dat u uw kaarten kunt komen afhalen liggen deze tegen betaling voor u klaar in onze zaak. U kunt bij ons contant, per pin, of de gangbare creditkaarten betalen. indien u buiten Maastricht woont en niet in staat bent de kaarten op te halen kunnen wij de kaarten tegen verzendkosten naar u opsturen. Dit geschied altijd na betaling per bank.

Bedienen tijdens concert: Alle deelnemende ondernemers hebben een afspraak met Dhr, Rieu dat wij tijdens het concert geen dranken zullen uitserveren. Houd u er dus rekening mee dat u voor aanvang van het concert voldoende "voorraad" heeft tot aan de pauze, en tijdens de pauze weer voldoende besteld tot aan het einde van het concert.

Bevestiging: De inschrijvingen voor de terrasarrangementen beginnen bij ons in een stadium waarbij de genoemde data nog niet 100 % definitief bevestigd zijn, Wij bevestigen de definitieve data pas dan als deze kenbaar gemaakt worden op de officiële site van Andre Rieu. Wij zullen u dit laten weten per mail.Wij raden u aan dan pas een hotelvoorziening definitief te boeken.

C

D

Data: Pas na de officiële bekendmaking van de data van de Vrijthofconcerten door Dhr. rieu op de officiële webpagina, kunnen wij officieel de concertdata definitief bevestigen. Alle tijd hiervoor is onder voorbehoud van deze bevestiging.

Doorverkopen: U bent gerechtigd om uw kaarten na betaling en ophalen door te geven (verkopen) indien u zelf verhinderd bent. Wel verzoeken wij u om ons dit even te melden via [email protected], het liefst met de gegevens van de nieuwe kaartbezitters.

E

Email: Voor (aan)vragen en of andere Rieu gerelateerde informatie verzoeken wij u om ons te mailen op [email protected]

F

G

H

Hotel: Wij zijn niet in de gelegenheid u te helpen met hotelovernachtingen. De vraag naar hotelkamers is gedurende de concerten erg hoog, wees er dus op tijd bij. Let op: wij adviseren om uw hotelovernachting pas definitief te maken na de definitieve bevestiging onzerzijds van uw terrasplaatsen.

I

Ingang: Het Vrijthof zal op de concertdagen omstreeks 17.30 worden afgesloten voor al het aanwezig publiek. Daarna zal het Vrijthof slechts via 3 ingangen bereikbaar zijn voor mensen met plaatsbewijs.Deze bevinden zich aan de volgende toegangswegen: Helmstraat, Bredestraat, en Statenstraat. De toegang voor mensen met terrasarrangement is omstreeks 18.30.

J

K

L

Luisterconcert: Houd u er rekening mee dat gedurende het concert een groot gedeelte van de gekozen muziekstukken om uiterste stilte vragen. Dit om geen overlast te bezorgen aan Dhr. Rieu en of uw nabije tafelgenoten.

M

Menu: Voorafgaand aan het concert serveren wij een prachtig keuze menu. Deze keuze kunt u ter plaatse aan tafel maken. het betreft een keuze uit een vlees of vis gerecht. Indien er andere wensen zijn mbt het menu dan horen wij die graag op voorhand! Denk hierbij aan vegetarisch, allergieën, etc. Dit kan via [email protected]

N

O

Overlast: Indien u, of uw gezelschap, op welke wijze dan ook overlast bezorgd aan; andere concertgangers, ons personeel, of het op ordelijke wijze laten verlopen van het concert van Dhr Rieu, zijn wij gerechtigd om u verdere voortgang en bijwonen concert te verbieden. uiteraard zullen wij eerst vooraf waarschuwen. Bij verwijdering van het terras zullen wij ten alle tijde hulp van de ordehandhavers inroepen.

Opsturen: Indien u niet in staat bent om uw kaarten bij ons in de zaak op te halen, kunnen wij u de kaarten opsturen. Dit gebeurd ten alle tijden na betaling per bank. Aan het verzenden zijn kosten verbonden per zending. De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van de keuze van verzending (aangetekend/ of per normale zending)

P

Plaats: De plaatsindeling op ons terras wordt door ons ingedeeld ! Daar het maken van een juiste tafelindeling een behoorlijke "puzzel" is zullen wij aan niemand een toezegging doen aangaande uw plaats op ons terras. uiteraard zit u ten alle tijden met uw gezelschap bij elkaar. Houd u er rekening mee dat aan uw tafel mensen van een ander gezelschap kunnen zitten. Hieruit zijn overigens in het verleden al de mooiste vriendschappen ontstaan.

Prijs: de prijs is voor éénieder gelijk en is voor 2020 vastgesteld op 99,50 euro p.p. De genoemde prijs is exclusief drank en eventuele eerder genoemde verzendkosten (zie ophalen)

Poncho: In geval van regen en een gesloten parasol zullen wij u voorzien van regenponcho's, Paraplu's zijn niet toegestaan ivm het belemmeren van het zicht.

paraplu's : In geval van regen en een gesloten parasol zijn paraplu's niet toegestaan ivm het belemmeren van het zicht.

pauze: er is één pauze tijdens het concert. Alleen dan kunnen wij u weer ten dienst zijn. tijdens het concert mogen wij geen dranken serveren dus zorg voor voldoende voorraad.

Parkeren: Gezien het grote aantal bezoekers aan de stad Maastricht gedurende de concerten van Dhr. Rieu, dient u er rekening mee te houden dat de beschikbare parkeerplaatsen gering zijn. wij adviseren dan ook om uw auto zo vroeg mogelijk te parkeren gedurende de dag, of gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Podium: Ondanks onze zeer gunstige ligging kunnen wij rechtstreeks zicht op het podium niet vanuit iedere zitplaats garanderen. Er zijn wel meerdere grote schermen waarvan één recht tegenover ons terras, waarop u het concert kunt volgen.

Q

R

Regen: In geval van regen tijdens het diner zullen wij gebruik maken van het voordeel dat wij iedere bezoeker droog en behaaglijk binnen kunnen laten dineren. Bij regen tijdens het concert kan het zijn dat wij onze terrasparasol niet open mogen doen. Dit heeft te maken met eventuele televisie-opnames. Deze beslissing ligt bij Rieu-producties.Wij zullen u dan voorzien van poncho's . Paraplu's zijn niet toegestaan.

Rolstoel: indien u rolstoel afhankelijk bent vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen en ons dit te melden. Wij kunnen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

S

T

Termijn van betaling: Indien uw kaarten gedrukt en aanwezig zijn om af te halen, ontvangt u van ons per email bericht. hierin wordt een termijn gesteld waarbinnen u geacht wordt de kaarten af te halen en te betalen.Wij zijn gerechtigd om na het verstrijken van deze termijn en verzuim van betaling, de kaarten aan andere te verkopen.

U

V

Vegetarisch: Indien u vegetarisch wenst te eten zouden wij het op prijs stellen dit vooraf kenbaar te maken. Ons keukenteam zal voor u dan het menu vegetarisch aanpassen.

Verlies: indien u uw kaarten na afhalen verliest, vervalt hiermee uw recht op uw plaats.De kaarten worden verstrekt op basis van "aan toonder". Wij vragen u om bij verlies ten alle tijde contact met ons op te nemen. Wellicht komen we dan samen nog tot een oplossing.

W

Warmte: Bij extreme warmte verzoeken wij u om zelf de nodige voorzorgsmaatregelingen te treffen. Denk hierbij aan luchtige kleding, handwaaiers, vernevelaars, en vooraf voldoende water drinken.

Walsen: Is verplicht en wordt uiteraard van u verwacht ;-)

X

Y

Z

Zicht: Door onze gunstige ligging ten opzichte van het podium zijn er veel plaatsen met een mooi zicht. Daar echter alles aan verandering onderhevig zou kunnen zijn, kunnen wij een goed zicht op podium nooit garanderen.