Menusuggesties voor groepen

Voor groepsarrangementen of reserveringen van 10 of meerdere personen heeft Grand café D'n Ingel speciale menusuggesties samengesteld. U kunt kiezen uit drie prijscategorieën. Na de gemaakte keuze kunt u desbetreffende gerechten voorleggen aan de groep. Wij ontvangen dan graag de aantallen van uw keuzes uit de gerechten, 2 dagen op voorhand.

Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook een menu naar wens maken.

Deze menu's zijn niet a la carte te bestellen.

Menu 1

( 23,00)

Voorgerechten

Franse uiensoep met kaascroutons

of

Salade Ingel; een heerlijke salade met krokant gebakken spekjes, uitjes en champignons met een dressing van balsamico

of

Provençaalse Tomaten- paprikasoep 

Hoofdgerechten

(alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groentegarnituur en frites)


Limburgse hoenderfilet gevuld met een tapenade van truffel, geserveerd met een gevogelte jus

of

Filet van Noorse zalm uit de oven, geserveerd met een witte wijn-venkelsaus

of

Vegetarische lasagne gevuld met verse groenten en ricotta

Desserts

Eton mess: fris dessert met vanille-ijs, rodevruchtencompote en meringue

of

Dame blanche: vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus en gekarameliseerde amandelen


Menu 2

( 28,00)

Voorgerechten

Frisse salade met Rode mul-filet, saffraancrème en gebakken scampi, gegarneerd met knoflookcroutons

of

Carpaccio van rund met truffelcrème, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

of

Frisse salade Saint-Loup geitenkaas en gepofte rode biet met een crème van bieslook

Hoofdgerechten
(alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groentegarnituur en frites)

Biefstuk van het Angus rund, geserveerd met een zachte peper-cognacsaus

of

Kabeljauwfilet geserveerd met kreeftensaus

of

Verse tagliatelle met 3 soorten paddenstoelen, knoflook, witte wijn en verse tuinkruiden,
bestrooid met Parmezaan

Desserts

Warm appelgebak geserveerd met vanillesaus, een bolletje kaneelijs en slagroom

of

Chocolade heerlijkheid:
Mousse, brownie en chocolade-ijs met gezouten karamelsaus


Menu 3 

( 33,00)

Voorgerechten

Proeverij van verschillende lekkernijen van de chef

vis, vlees en vegetarisch

Hoofdgerechten

(alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groentegarnituur en frites)

Gebakken filet van zeewolf met een zachte safraansaus
of

Gegrilde kalfsentrecote met een Fonseca Tawny portsaus
of

Rijkgevulde groentenquiche

met Saint-Loup geitenkaas, groene asperges en verse seizoensgroenten

Desserts

Grand dessert:

een compositie van verschillende lekkernijen, voor u samengesteld door onze chef