Kerstmis 2018

In 2018 bent u tijdens de kerst weer van harte welkom bij Grand Café D'n Ingel. Kom ook dit jaar zorgeloos genieten met uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen.

Wij zijn beide kerstdagen geopend en u heeft de mogelijkheid om uw kerstmenu van 3 of 4 gangen samen te stellen uit de aangeboden gerechten.


3-gangenmenu € 39,50.

4-gangenmenu € 42,50.

Voor het kerstmenu dient u vooraf te reserveren. Gelieve de keuze uit de gerechten aan ons door te geven voor maandag 17 december via [email protected].

Uiteraard hebben we voor onze kleinere gasten een aangepast kindermenu voor 

€ 16,-.

Op 1e en 2e kerstdag kunt u, mits u vooraf heeft gereserveerd, tussen 18.00u en 19.00u aanschuiven voor het kerstmenu.

Op beide kerstdagen kunt u tussen 11.00u en 17.00u gerechten van onze normale kaart bestellen.


Kerstmenu


3-gangenkerstmenu p.p. 39,50

4-gangenkerstmenu p.p. 42,50


voorgerechten

Carpaccio van rund met truffelcrème, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola

Of

Salade met gebakken scampi, gerookte zalm en een avocadocrème,

geserveerd met huisgemaakte knoflookcroutons

Of

Hertencarpaccio met cranberrycrème en rucola, bedruipt met olijfolie

Of

Salade met Saint-Loup geitenkaas, gepofte rode biet en een crumble van walnoot


Tussengerecht (vierde gang)

Heldere runderbouillon met een ravioli gevuld met bospaddenstoelen


Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassende groentegarnituur en mousseline

Kalfsentrecote van het Limousin–rund, geserveerd met een Fonseca rodeportsaus

Of

Duo van hertenbiefstuk en wild zwijn, met rode kool en een stoofpeertje, geserveerd met een saus van Hertog Jan Grand Prestige.

Of

Heilbotfilet uit de oven geserveerd met een saffraansaus

Of

Gekonfijte eendenbout geserveerd met een sinaasappelsaus

Of

Risotto met 3 soorten wilde paddenstoelen en Reypenaer kaas

****


desserts

Grand dessert van verschillende zoete lekkernijen

of

Kaasplankje met diverse Europese kazen en brood



Kinderkerstmenu 


Voorgerechten

Provençaalse tomatensoep

Of

Broodplankje met kruidenboter, aioli en tapenade


Hoofdgerechten

Al onze kindergerechten worden geserveerd met frites

Biefstuk met champignonroomsaus en winterse groenten,

geserveerd met appelmoes

Of

Gebakken kipfilet met tomatensaus en bijpassende groenten,

geserveerd met appelmoes

Of

Rundvleeskroket of een frikandel met een frisse salade en appelmoes


Dessert

Een verrassend kinderdessert


€ 16,00 p.p.