Reserveren

Online reserveren kan minimaal 2 uur voor aanvang van de reservering. Mocht u last minute willen reserveren kan dit middels een telefoontje 043-3217226

Het is helaas niet mogelijk plaatsen op ons terras te reserveren. Wanneer u reserveert maken wij binnen voor u een tafel in orde. Mocht er bij aankomst voldoende plek vrij zijn op ons terras dan kunt u uiteraard alsnog daar plaatsnemen.

Nog nooit was online reserveren bij Grand Café D'n Ingel zo makkelijk. Voor reserveringen tot 16 personen kunt u via ons online reserveringssysteem een reservering maken voor uw ontbijt, lunch, diner en/of vergadering. Na het versturen ontvangt u binnen korte tijd van ons een bevestiging of een annulering indien er helaas geen plaats meer is. Mocht u binnen 24 uur nog geen reactie hebben ontvangen, gelieve dan zekerheidshalve even telefonisch contact op te nemen.

Voor groepen van meer dan 15 personen verzoeken wij via de link groepen het getoonde aanvraagformulier in te vullen zodat wij samen met u het perfecte uitje voor uw groep kunnen samenstellen.

Uiteraard staan wij u net zo graag telefonisch te woord.

Wilt u telefonisch reserveren?
Bel 043-3217226

Reserveren tijdens de concerten van André Rieu

Op  t/m  ,  t/m  en  t/m  juli zijn ook dit jaar weer de avondconcerten van André Rieu. Heeft u kaarten voor op het plein en zoekt u nog een heerlijk plaatsje om vooraf te dineren, of wilt u dineren met uitzicht op het Vrijthof waar later die avond het spektakel losbarst dan kunt u reserveren voor een mooi 4-gangen menu a 39.50 per persoon op onze stijlkamer Gabriel. Dit kan alleen op het tijdstip om 17.15. U kunt hierboven uw reservering plaatsen.

Voor groepen groter dan 15 personen verzoeken wij onderstaand aanvraagformulier in te vullen, of ons een email te sturen. Zo kunnen wij samen met u het perfecte uitje voor uw groep samenstellen.

Reserveren tijdens de concerten van André Rieu

Op  t/m  ,  t/m  en  t/m  juli zijn ook dit jaar weer de avondconcerten van André Rieu. Heeft u kaarten voor op het plein en zoekt u nog een heerlijk plaatsje om vooraf te dineren, of wilt u dineren met uitzicht op het Vrijthof waar later die avond het spektakel losbarst dan kunt u reserveren voor een mooi 3-gangen menu a 39.50 per persoon op onze stijlkamer Gabriel. Dit kan alleen op het tijdstip om 17.15. U kunt hierboven uw reservering plaatsen.

CAPTCHA