Waarom Grand Café?

Het is niet omdat het zo mooi past in onze Frans getinte stad, maar meer in de vorm van "groots" in wat wij willen zijn. Onze voorkant is zo smal en onopvallend, dat alleen diegene die binnenkomt de grootsheid van D'n Ingel kan ontdekken. Want eenmaal binnengekomen kun je letterlijk dat hele oude Maastrichtse gezegde toepassen: "Mestreech is neet breit mer laank" (Maastricht is niet breed maar lang). 

afbeelding

Daarbij zijn we net zo hoog als lang, dankzij de twee bovenverdiepingen, die geheel in hun oude glorie zijn gerestaureerd. Voor uw diner, lunch, vergadering, receptie of familiefeestje vindt u hier onze twee stijlkamers, de Gabriëlzaal en de Michaëlzaal. Maar ook dit maakt van een café nog geen Grand Café. Het interieur, de sfeer en ambiance zijn zeker bepalend voor het begrip Grand Café, maar uiteindelijk zijn het de medewerkers die toch de grootste duit in het zakje doen. Zonder hun enthousiasme en toewijding u als gast te bedienen zou "Grand" niet goed passen. 

afbeelding

In een modern café hoort een goede keuken. Onze chef en zijn staf staan weliswaar nooit in het voetlicht, maar ook zij presenteren het "Grand" door de hoge kwaliteit van hun gerechten. Dit alles, samen met een nooit aflatende oplettendheid, maakt naar onze mening van café D'n Ingel, met recht, al enige jaren Grand Café D'n Ingel, waar wij hopen u als gast (nog vaak) te mogen begroeten.