West Side Story Terrasarrangement

Tonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in West Side Story. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria.

Op maandag 10 juli 2017 is deze iconische film te zien op het Vrijthof waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door maar liefst 100 musici van philharmonie zuidnederland in het grootse decor van André Rieu. Laat je door de vertoning op de megaschermen meeslepen in dit adembenemende liefdesdrama dat door de live muziek een extra dimensie krijgt!

West Side Story – Film with live Orchestra is opgevoerd in de grote concertzalen van de wereld: van Carnegie Hall in New York tot de Royal Albert Hall in Londen. In Maastricht zal dit internationaal event voor het eerst open air plaatsvinden. Een coproductie van Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland in samenwerking met West Side Story® Associates(sm) ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Theater aan het Vrijthof.

Ook u kunt hier bij zijn ! Boek nu een terrasarrangement en geniet van dit prachtig spektakel en een heerlijk 3-gangen diner !!

Aanvang diner is om 19.00  op ons terras (bent u aub op tijd) Na het diner zal aansluitend de voorstelling beginnen die u vanaf ons terras kunt volgen via de grote schermen, en voor veel plaatsen, met een glimp van het podium.

Zie onderstaande trailer voor een indruk !!

Indien u wenst te reserveren, kunt u een mail te sturen naar: info@ingel.nl