Groepsarrangementen

Lunchsuggesties voor groepen

Voor groepen van 10 of meer personen heeft Grand Café D'n Ingel speciale lunchmenu's samengesteld. U kunt kiezen uit één van onderstaande suggesties.

Wij ontvangen graag uw keuze op voorhand

Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook een lunch naar wens maken. (Diëten/allergieën)
Glutenvrije, vegetarische of veganistische opties zijn altijd mogelijk en bespreekbaar.

Deze lunches zijn niet a la carte te bestellen.

Lunch Servaas

 13,00

Provençaalse tomaten- paprikasoep
Sneetje boerenlandbrood, croissant, stokbrood
Ambachtelijke slagersham, belegen Beemster-kaas en jam

Lunch Minckeleers

 15,00

Huisgemaakt kip/champignonpasteitje
Sneetje boerenlandbrood, croissant, stokbrood
Ambachtelijke slagersham, belegen Beemster-kaas en jam

Lunch Olterdissen

17,00

Maastrichts zuurvlees: een typisch Maastrichtse stoofschotel van rundvlees
Sneetje boerenlandbrood, croissant, stokbrood
Ambachtelijke slagersham, belegen Beemster-kaas en jam

Businesslunch

18,50

Een lekker en gevarieerd lunchplateau bestaande uit:

Salade Saint Loup: stukjes geitenkaas met honing, walnoten, frisse appel en huisdressing
Huisgemaakte Provençaalse Tomaten-paprikasoep
Sandwich van boeren zuurdesem belegd met Rundercarpaccio, rucola en truffelmayonaise

U kunt deze lunches uitbreiden met:
Rundvleeskroket € 3,00
Stukje Limburgse vlaai € 4,50
Stuk handfruit € 2,00
Yoghurt € 2,50

 

Menusuggesties voor groepen

Voor groepsarrangementen of reserveringen van 10 of meerdere personen heeft Grand café D'n Ingel speciale menusuggesties samengesteld. U kunt kiezen uit drie prijscategorieën. Na de gemaakte keuze kunt u desbetreffende gerechten voorleggen aan de groep. Wij ontvangen dan graag de aantallen van uw keuzes uit de gerechten, 2 dagen op voorhand.

Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook een lunch naar wens maken. (Diëten/allergieën)
Glutenvrije, vegetarische of veganistische opties zijn altijd mogelijk en bespreekbaar.

Deze menu's zijn niet a la carte te bestellen.

20161013_1355.jpg

Menu 1

 27,50

Voorgerechten

Licht pikante oosterse linzensoep

of

Salade Ingel; een heerlijke salade met krokant gebakken spekjes, uitjes en champignons met een dressing van balsamico

of

Provençaalse tomaten- paprikasoep

Hoofdgerechten

(alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groentegarnituur en frites)

Limburgse hoenderfilet gevuld met een tapenade van truffel, geserveerd met een gevogelte jus

of

Zeebaars uit de oven, geserveerd met een witte wijn-venkelsaus

of

Vegetarische lasagne gevuld met verse groenten en ricotta

Desserts

Eton mess: fris dessert met vanille-ijs, rodevruchtencompote en meringue

of

Dame blanche: vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus en gekarameliseerde amandelen

Menu 2

 33,50

Voorgerechten

Frisse salade met Rode mul-filet, saffraancrème en gebakken scampi, gegarneerd met knoflookcroutons

of

Carpaccio van rund met truffelcrème, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

of

Frisse salade Saint-Loup geitenkaas en gepofte rode biet met een crème van bieslook

Hoofdgerechten

(alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groentegarnituur en frites)

Biefstuk van het Angus rund, geserveerd met een zachte peper-cognacsaus

of

Kabeljauwfilet geserveerd met kreeftensaus

of

Verse tagliatelle met 3 soorten paddenstoelen, knoflook, witte wijn en verse tuinkruiden,
bestrooid met Parmezaan

Desserts

Warm appelgebak geserveerd met vanillesaus, een bolletje kaneelijs en slagroom

of

Chocolade heerlijkheid:
Mousse, brownie en chocolade-ijs met gezouten karamelsaus

Menu 3 

€ 38,50

Voorgerechten

Proeverij van verschillende lekkernijen van de chef
vis, vlees en vegetarisch

Hoofdgerechten

(alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groentegarnituur en frites)

Gebakken filet van zeewolf met een zachte safraansaus

of

Gegrilde kalfsentrecote met een Fonseca Tawny portsaus

of

Rijkgevulde groentenquiche
met Saint-Loup geitenkaas, groene asperges en verse seizoensgroenten

Desserts

Grand dessert:
een compositie van verschillende lekkernijen, voor u samengesteld door onze chef

Vergaderarrangementen

*neemt U een lunch of diner arrangement met meer dan 15 personen vervalt de zaalhuur